Ervaringen van cliënten

ina-rademaker-therapie-assen-rolde

Op mijn profiel op therapiepsycholoog.com staan reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Hieronder kun je een aantal van deze ervaringen lezen.Therapie Assen – Ina

5 / 5 sterren –
“In 2016 hebben wij relatietherapie gekregen van Ina Rademaker in Rolde. De relatie was flink op de klippen gelopen, echter we wilden beide heel graag de relatie redden.

Van Ina kregen van we de juiste tools om aan de slag te gaan en geheel niet zonder succes, want nu een jaar later zijn we zoveel wijzer geworden en willen we samen graag oud worden en genieten van het elkaar en van het leven.”
Therapie Assen – Ina

5 / 5 sterren –
“Bij Ina voelde ik mij gehoord, gezien en begrepen. En ook niet onbelangrijk, een gezellige praktijk. Niks geen kille bedoening, gewoon huiselijk.”
Therapie Assen – Ina

5 / 5 sterren –
“Ik ben blij dat ik Ina heb gevonden, ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak, ze is gewoon heel hartelijk.

Ina luisterde goed en zonder te oordelen naar alles wat mij dwarszat, wat ik heb meegemaakt en dat is niet mis.

Ze stelt daarnaast ook scherpe vragen, soms best even slikken. Het hielp wel om mijn twijfels en verdriet te verwerken, ik voel me nu opgelucht en vrij.”
Therapie Assen – Ina

5 / 5 sterren –
“Ik ben bij Ina gekomen op aanraden van een goede vriendin.

Ik ben eigenlijk altijd gewend te denken dat ik me eigen oplossingen wel vind en daar geen hulp bij nodig ben. Omdat ik dacht mijn eigen struikelblokken wel te kennen..

Dit was juist mijn struikelblok! Ina heeft me geleerd naar me zelf te luisteren en toe te geven minder kritisch zijn op mezelf te luisteren naar mezelf er weer durven te zijn en duidelijk mijn grenzen aan te geven op een juiste duidelijke manier!

Elke keer als ik kwam voelde ik dat na mijn korte verhaal over hoe het met me ging en was gegaan, zij gelijk aanvoelde hoe ik me daadwerkelijk voelde. Dat vond ik zo bijzonder en, ze had gelijk of beter gezegd door mijn verhaal wist ze gelijk waar we mee verder moesten gaan…

Ik ben heel blij dat de praktijk van Ina op mijn pad is gekomen, denk nog vaak terug aan de momenten bij Ina en de hand vaten die ze me heeft mee gegeven om mijn leven, omgeving, heden en verleden meer kleur en plek te geven…

Dank je wel!!”
Therapie Assen – Ina

5 / 5 sterren –
“Wat ik heel fijn vond bij Ina, is dat zij je het gevoel geeft dat je geen nummer bent. Dat je er écht toe doet. Dat heb ik in ‘hulpverlenersland’ ook wel anders meegemaakt.

Warme vrouw die veel kennis in huis heeft, maar is niet belerend. Kijkt ook niet op een kwartiertje uitloop. Ze laat je goed nadenken over zaken, dat is soms confronterend, maar zorgt ervoor dat je heel anders tegen dingen gaat aankijken. Ik wou dat ik eerder naar Ina was toegegaan. Ik ben heel tevreden over haar. Zo moesten er meer zijn!

Als ik nu in bepaalde situaties kom, dan denk ik nog wel eens aan de dingen die zij zei en dat helpt. Als je psychische problemen hebt kan ik haar zeker aanraden!”


Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Therapie Assen
Ina Radstaak is gediplomeerd therapeut en gecertificeerd EFT-relatietherapeut met praktijk in Rolde bij Assen. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
"Ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak." Lees verder...
Ik ben ook aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Therapie Assen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Therapie Assen
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
Route naar mijn praktijk
Top