Relatietherapie Assen

relatietherapie-assen-rolde

Relatietherapie regio Assen – De eerste stap!

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Assen? Jullie kunnen bij mij terecht. Afspraken zijn ook in de avonduren mogelijk.

Ik ben gediplomeerd psychosociaal therapeut en gecertificeerd ‘emotionally focused’ relatietherapeut. Ik ben lid van de NFG en sta ingeschreven bij het RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Als jullie elkaar gevoelsmatig niet meer kunnen bereiken en steeds verder uit elkaar lijken te groeien, schakel dan de hulp van een relatietherapeut in.

In mijn praktijk Therapie en Relatietherapie Assen ben je van harte welkom. Daarmee is de eerste stap naar een betere relatie gezet!

In onze gesprekken ontdek je onder andere:

 • Hoe jullie meer gelijkwaardigheid kunnen bewerkstelligen
 • Hoe pure communicatie zorgt voor beter begrip
 • Hoe je je leert openstellen voor kritiek
 • Hoe je opnieuw interesse voor elkaar krijgt
 • Hoe je je grenzen kunt aangeven

 • Hoe je je gevoelens kunt uiten
 • Hoe je samen oud zeer kunt verwerken
 • Hoe je de sleur te lijf kunt gaan
 • Hoe je de onderlinge intimiteit nieuw leven inblaast
 • Hoe je na ontrouw tóch samen verder kunt

 • Kortom, hoe je je weer comfortabel bij elkaar kunt voelen!Review Relatietherapie Assen

5 / 5 sterren – B.K.

“Van Ina kregen van we de juiste tools om aan de slag te gaan en geheel niet zonder succes, want nu een jaar later zijn we zoveel wijzer geworden en willen we samen graag oud worden en genieten van het elkaar en van het leven.”

sterren-5-score

Meer reviews >>Hoe komt het dat relaties vastlopen?

Ieder mens heeft behoefte aan autonomie (onafhankelijkheid), maar ook aan verbondenheid met anderen. Kinderen zoeken naar een verbinding met hun ouders/verzorgers. Ze willen graag geaccepteerd worden zoals ze zijn. Dat voelt veilig.

Dat zoeken naar een veilige band geldt niet alleen voor kinderen. Die zoeken we ook in onze volwassen relatie(s), vooral met degene waar we ons leven mee delen.

Maar soms begint de onderlinge band barstjes te vertonen. Er ontstaat langzaam maar zeker een bepaald patroon van op elkaar reageren, vaak een patroon van wrijving en conflicten. Voor je het weet zit je in een cirkel waarin jullie elkaars negatieve eigenschappen versterken.

Het lijkt alsof je steeds weer hetzelfde ‘riedeltje’ hoort. Ongenoegen wordt alleen nog geuit door mokken, een hoop gekibbel of scheldpartijen.

Afstand

Diep van binnen hoop je dat jullie problemen vanzelf zullen overwaaien. Af en toe doen jullie nog een poging, maar ondertussen voel je je steeds ongelukkiger worden. Er ontstaat een grotere kloof en deze infecteert op den duur alle aspecten van jullie relatie.

Vaak kom je er samen dan niet meer uit. Het lijkt alsof je je partner niet meer kunt bereiken, jullie raken steeds meer van elkaar onthecht. Je trekt je emotioneel terug in stilzwijgen, je gaat je eigen gang of je zoekt je heil ergens anders.

Toch besluit je niet zo maar om jullie relatie te beëindigen. Het was immers zo fijn in het begin? Dan is met het inschakelen van een psycholoog of relatietherapeut de eerste stap naar de overwinning gezet!

Onderzoek

Tijdens de therapie onderzoeken we waar het is misgegaan en wat er voor nodig is om opnieuw naar elkaar toe te kunnen groeien.

Het doel is om een optimale relatie te bewerkstelligen. Dat betekent niet een relatie zonder strubbelingen, want die horen er gewoon af en toe bij. In een optimale relatie kunnen jullie allebei je zelf zijn vanuit een sterk gevoel van zekerheid en verbondenheid.

Heb je/jullie nog vragen of wil je/jullie een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Ina Radstaak
Geregistreerd bij NFG en RBCZ
Veelgestelde vragen

Met welke relatieproblemen kunnen we bij jou terecht?
Je kunt met allerlei relatieproblemen bij mij terecht, zoals relatieverslaving en codependentie, communicatieproblemen, intimiteitsproblemen, (emotionele) ontrouw.
Relatietherapie Assen >>

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?
Ik ben lid van de NFG en sta ingeschreven bij het RBCZ. Naast gediplomeerd psychosociaal therapeut ben ik ook gecertificeerd ‘emotionally focused’ relatietherapeut.

Kan ik ook terecht voor individuele therapie?
Ja, in mijn praktijk kun je ook terecht voor individuele therapie. Naast relatieproblemen zie ik ook veel mensen met levensvragen en zingeving, rouwverwerking, stress, angstklachten, trauma’s, onzekerheid, burn-out klachten.
Therapie Assen >>

Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Therapie Assen
Ina Radstaak is gediplomeerd therapeut en gecertificeerd EFT-relatietherapeut met praktijk in Rolde bij Assen. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
"Ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak." Lees verder...
Ik ben ook aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Therapie Assen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Therapie Assen
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
Route naar mijn praktijk
Top