Levensvragen en zingeving

ina-rademaker-therapie-assen-rolde

Levensvragen

Het leven gaat niet altijd zoals je voor ogen had. Of wellicht had je niet echt uitgestippelde ideeën over je leven, maar je weet wel dat dit – zoals het nu gaat – ‘het niet is’. Maar hoe je het dan wél wilt of waar je het allemaal voor doet, dat weet je eigenlijk ook niet.

Keuzes maken

Het gaat allemaal zo van zelf, zo automatisch. Je rolt van het ene in het andere en voor je het weet ben je weer een jaartje ouder. En als je af en toe terug kijkt op je leven, dan zie je dat je veel keuzes onbewust hebt gemaakt of omdat de situatie er nou eenmaal om vroeg.

Daarbij kent het leven zijn piekmomenten als het gaat om keuzes maken, bijvoorbeeld zo rond je dertigste. Keuzes op biologisch, financieel en sociaal maatschappelijk terrein:

  • deze baan of toch verder kijken
  • wel of geen kinderen
  • huurhuis of toch een eigen woning

We worden meegesleurd in de hectiek van alle dag, dag in dag uit, jaar in jaar uit. Niet verwonderlijk dat je je op een dag afvraagt: Is dit nou wat ik wilde, heb ik het mij zo voorgesteld? Is dit mijn leven? Kortom: Is dit alles?

Zin geven aan je leven

In therapie kun je samen met mij een heleboel inzicht en helderheid krijgen over wie jij nou eigenlijk diep van binnen bent en wat je wilt. Er worden je misschien lastige vragen gesteld waar je best even over moet nadenken. Dit zijn wel belangrijke vragen. Ze sporen je aan om op onderzoek uit te gaan. Met als doel om weer zin te krijgen en te geven aan het leven. Jouw leven!

Zit jij met grote levensvragen? Heb je hulp nodig om weer zin te krijgen in het leven?
Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Ina Radstaak
Geregistreerd bij NFG en RBCZ


Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Therapie Assen
Ina Radstaak is gediplomeerd therapeut en gecertificeerd EFT-relatietherapeut met praktijk in Rolde bij Assen. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
"Ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak." Lees verder...
Ik ben ook aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Therapie Assen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Therapie Assen
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
Route naar mijn praktijk
Top