Depressie

depressie-therapie-assen-rolde

Depressie therapie Assen

Iedereen is wel eens somber. Maar als somberheid langere tijd aanhoudt dan spreken we van een depressie.

Bij een lichte depressie kan je nog wel dagelijkse handelingen verrichten. Deze lichte depressie kan vanzelf weer over gaan. Wanneer de klachten ernstiger worden en je zelfs je werkzaamheden niet meer aan kan, is de kans dat de depressie vanzelf over gaat een stuk kleiner.

Naast een sombere stemming, zijn gebrek aan interesse en afname van levenslust belangrijke symptomen. Ook gaat een depressie dikwijls hand in hand met lichamelijke klachten, aanhoudende moeheid en een negatief zelfbeeld.

Hulp bij depressie

Veel depressieve mensen denken, dat ze weinig aan hun omstandigheden kunnen veranderen, als er al sprake is van enige puf om tot actie te komen. Juist daarom is het belangrijk om tijdig hulp te zoeken.

Tijdens onze gesprekken leer je inzien én ervaren, dat je wel degelijk invloed kan uitoefenen op je eigen omstandigheden. Je leert je depressieve klachten beter begrijpen zodat je je spoedig weer opgewekter zult voelen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met mij op.

Ina Radstaak
Geregistreerd bij NFG en RBCZ


Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Therapie Assen
Ina Radstaak is gediplomeerd therapeut en gecertificeerd EFT-relatietherapeut met praktijk in Rolde bij Assen. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
"Ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak." Lees verder...
Ik ben ook aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Therapie Assen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Therapie Assen
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
Route naar mijn praktijk
Top