Persoonlijk

ina-rademaker-therapie-assen-rolde

Ina Radstaak

Mijn naam is Ina Radstaak en ik woon in Rolde. Via deze site kun je alvast wat kennis met me maken.

Ik ben gediplomeerd psychosociaal relatie- en individueel therapeut en gecertificeerd ‘emotionally focused’ relatietherapeut. Ik ben lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en sta ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Tevens aangesloten bij Therapiepsycholoog.com en Relatietherapeuten.net

Persoonlijk en vertrouwd

Ik werk graag met jou samen om jouw klachten op te lossen. Ik heb een praktijk aan huis waar de meeste cliënten zich snel op hun gemak voelen.

De meeste behandeltrajecten zijn kortdurende therapieën van zo’n 6 á 7 gesprekken. Soms wat meer, soms wat minder. Je hoeft bij mij geen ellenlange vragenlijsten in te vullen.

Ik inventariseer je klacht liever met jou samen in een persoonlijk gesprek, op een persoonlijke manier. Dat doe ik met gezond verstand en vanuit een groot hart, stoelend op inmiddels flink wat ervaring als therapeut maar bovenal als mens.

Mijn aanpak

Allereerst kijk ik wat jij nodig hebt, daar pas ik mijn methodieken op aan. Daarbij ga ik het liefst eclectisch te werk. Dat wil zeggen dat ik het beste pak uit verschillende psychologische theorieën. Een behandeling kan bestaan uit elementen vanuit de cognitieve gedragstherapie, rationeel emotieve therapie, transactionele analyse, contextuele therapie, etc.


Opleidingen

 • 4 jarige HBO opleiding Psycho Sociaal Werk
 • Psychosociale kennis volgens Plato- eindtermen
 • Innerlijke Kindtherapie
 • Emotionally Focused Therapy
 • Psychodiagnostische testen
 • Deelpersoonlijkheden
 • Relatiecoaching
 • Familieopstellingen
 • Familieopstellingen individuele begeleiding
 • EMDR basis- en meervoudig protocol
 • Training Meer Moed

Omdat ik vind dat je relatietherapie er niet zo maar even ‘bij doet’ heb ik een extra opleiding gevolgd tot relatietherapeut.


Registraties:

 • AGB-codes:
  > AGB behandelaar: 90-048591
  > AGB praktijk: 90-057113
 • NFG: 620112766/VPMW
 • RBCZ: 810136R
 • KVK: 58037470

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ina Radstaak
Geregistreerd bij NFG en RBCZ


Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Therapie Assen
Ina Radstaak is gediplomeerd therapeut en gecertificeerd EFT-relatietherapeut met praktijk in Rolde bij Assen. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
"Ik voelde mij snel bij Ina op mijn gemak." Lees verder...
Ik ben ook aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Therapie Assen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Therapie Assen
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
Route naar mijn praktijk
Top